0.00

Doriti o relatie normala, prietenie si respect reciproc? Cu cainele Dvs...., putem aranja asta!Click pentru o scurta informare!

   Zgarda dresaj electronica, netraumatica!

     Cainele este pentru multi dintre noi un membru al familiei, fiind tratat ca atare. Dar asa cum nu permitem copiilor sau altor membri ai familiei sa faca orice le trece prin cap, nu permitem minciuna, furtul sau dezordinea excesiva, asa si membrul patruped al familiei va trebui sa se supuna unor legi nescrise in interiorul casei/curtii, si unor conveniente sociale/legi in afara curtii, pe domeniul public.

    Daca am reusit sa intelegem asta, drumul este cel bun. Mai greu este pentru multi dintre noi, punerea in aplicare a acestor reglementari, care ar face ca relatia sa dureze, sa fie binefacatoare ambelor parti. 

    Cei mai multi apeleaza la ajutor calificat, este cea mai sigura metoda, si desigur, cea recomandata. Ieftin nu va fi, si asa cum exista doctori buni, exista si din ceilalti....Exista specialisti in dresaj buni, care va vor aduce catelul la linia de conduita necesara. Exista si din ceilalti

Reusita unui dresaj standard depinde foarte mult de caracterul stapanului si al cainelui, precum si de potriveala intre cele doua caractere. Stapanul va trebui sa se impuna asupra cainelui si cainele va trebui sa-l accepte ca stapan. Destul de greu pentru unii, si caini si stapani. Cateodata este o chestie de forta, psihica si/sau fizica.

     In cazul in care se doreste un dresaj rapid, durabil, fara nervi si fara forta fizica sau mentala aplicata, puteti recurge la Zgarda de Dresaj Electronica.

     Acesta, intr-o forma a sa este un dispozitiv electronic simplu, care consta intr-o zgarda receptor si o unitate transmitator (cu unde radio de obicei). Unitatea receptor si cea radio poate avea mai multe functii, de avertizare/atentionare, precum si de pedeapsa. In mod firesc, circuitul de pedeapsa se va folosi strict in situatiile cand este necesar si poate fi avertizata inainte. Astfel, dupa un timp, cainele va reactiona la avertizare exact ca in cazul pedepsei. Pedeapsa astfel nu va mai fi folosita decat extrem de rar.

     Un alt tip de zgarda de dresaj electronica este zgarda antilatrat. Aceasta foloseste pedeapsa aplicata automat, atunci cand cainele latra. Pentru zgarzile noastre efectul este garantat, cainele nu va mai latra cat timp are zgarda. Mai mult, daca faceti din pusul zgarzii antilatrat un obicei de seara sau cand plecati de acasa, cainele va asocia in curand noaptea sau absenta stapanului cu perioada de pauza de latrat.

     Alt tip de zgarda de dresaj este Gardul Electronic Invizibil (Perimetru Electronic). Acesta nu va permite accesul cainelui intr-un anumit perimetru, sau dimpotriva, nu-l va lasa sa plece din perimetrul dorit. Gardul este doar un fir subtire, ingropat, iar cainele va respecta cu sfintenie acest gard (fara a fi pedepsit).

O zgarda de dresaj electronica bine folosita este o extensie la distanta dar si o amplificare a vointei stapanului asupra cainelui. Va reusi treptat, prin impunerea unei linii de conduita stabile, clare, sa imbunatateasca vizibil relatia dintre cei doi, Biped si Patruped. Cainele nu va mai putea fugi ca sa faca ce vrea, va trebui volens-nolens sa respecte conduita impusa de stapan. In primele sedinte vor exista frecusuri si pedepse, inerente. Treptat, utilizand tehnica recompensei si a pedepsei, cainele se va conditiona in reactii si va face dupa un timp, instinctiv, ceea ce i-a impus stapanul intr-o situatie. Va face chiar daca stapanul nu este prezent! 

Dar hei! Nu pentru asta sunt prietenii? Sa te poti baza pe ei?

Evitati folosirea zgarzii cu tepi si/sau autostrangere pentru dresajul cainelui Dvs.!

     Poate crea probleme la nivelul vertebrelor si a musculaturii din zona gatului, probleme si boli grele vizibile ani mai tarziu, imaginea unui caine cu ochii inrositi de efort si gafaind greu nu este cel mai bun lucru pe care sa-l dorim cainelui nostru si nicidecum estetic.

     Zgarda electronica de dresaj ofera posibilitatea unui dresaj rapid, fara efort fizic din nici o parte, si fara traumatisme de nici un fel.    Respect indus instantaneu, de lunga durata!

     Folosirea recompensei, asociata cu pedeapsa este cel mai bun mijloc de dresaj! 

     Zgarda electronica permite controlul egal la distanta ca si in imediata apropiere, in ochii cainelui, stapanul este omniprezent si omnipotent. Aceasta stare de control absolut poate da nastere la abuzuri, abuzuri de care trebuie sa devenim constienti si sa le eliminam. Zgarda de dresaj electronica este un dispozitiv puternic, care trebuie manevrat constient, sistematic si fara abuz. Pedeapsa se va folosi doar pe cele mai mici nivele la care cainele reactioneaza, si strict cand este necesar. Nivelele mai mari se vor folosi doar sub indrumare specializata (exemplu la dresaj de refuz de hrana de la straini). Doar asa rezultatele vor fi imediate, din prima zi, si durabile.

     Pentru a exemplifica ce simte cainele atunci cand folositi pedeapsa ganditi-va la senzatia neplacuta pe care ati resimtit-o cand v-ati descarcat electrostatic dupa ce v-ati dat jos din masina, sau dupa ce v-ati frecat talpile papucilor de un covor sintetic si apoi ati pus degetul pe un obiect metalic. O senzatie neplacuta in muschii mainii, dar complet inofensiva. Este in principiu ceea ce simte cainele atunci cand decideti sa apasati butonul de pedeapsa. (Atentie, pe pielea noastra umeda, si lipsita de blana, puf , efectul zgarzii este mult amplificat, testand pe pielea noastra, vom simti efectele mult mai tare decat le va simti cainele)Tensiunea care ajunge pe piele provoaca un mic spasm muscular la nivelul electrozilor de contact, foarte neplacut pentru caine, dar care este complet inofensiv, pe nivele mici si medii de pedeapsa. Cainele va asocia imediat senzatia neplacuta de pedeapsa cu comportamentul nedorit de stapan, astfel incat nu va mai repeta greseala.

    Mersul la pas, de exemplu, devine astfel o joaca de copii, chiar pentru domnisoare fragile, in compania unor caini respectabili ca greutate si apucaturi. Venitul la chemare, deasemenea. Mancatul de pe masa, de pe jos sau din mana strainilor poate fi oprita pentru totdeauna. Astfel Otrava, cea care sperie orice stapan de caine, nu va mai fi o amenintare!Actionarea din casa, din spatele perdelei, a butonului de pedeapsa, va face ca, in scurt timp, cainele vizat sa nu repete greseala nici chiar in absenta stapanului. Un dresaj traditional foarte greu poate controla acest lucru! Un caine care o ia la fuga dupa masina care intra in curte, sau care sare in fata masinii in miscare, care marcheaza tufa de flori de sute de ori, sau care latra disperat seara de seara, desi i s-a atras atentia de mii de ori...Toate astea , si multe altele, pot fi de domeniul trecutului, rapid si la indemana oricui, nu doar a unui dresor neinfricat. Doar utilizand tehnologia noastra, aceeasi tehnologie pe care-o folosim zi de zi, in tot ceea ce ne inconjoara. Pe acest site, printre alte produse de succes, va prezentam zgarzile noastre de dresaj, antilatrat si perimetrul electronic de dresaj , produse de neinlocuit, care face ca ideea de prietenie dintre cei doi parteneri- uman si canin , sa devina tot mai usor de atins si intretinut. 

 

                      Motto-ul nostru? Dresaj fara nervi si fara forta, netraumatic!

     Procedura de imperechere digitala cu zgarda fac imposibila actionarea pedepsei de catre alte telecomenzi sau dispozitive.

    Produs patentat! Omologare CE/Rohs.

    Garantia este in baza facturii, service si garantie in Romania, in timp record (2-3zile).

    Cele mai bune preturi legale, garantat!

Protectia consumatorilor 

www.anpc.ro

telefonul consumatorului 

0219551

Numarul de inregistrare in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice nr.    RO-2010-07-EEE-1259-l. Toate produsele noastre contin in pret timbru verde, valoare dupa caz.

 Partener ECOTIC.   
 
Preluam gratuit, conform legii, echipamente defecte sau casate, asemanatoare cu produsele noastre, la cumpararea unui echipament nou de la firma noastra. Produsele noastre poarta simbolul de reciclare in centre autorizate, va rugam la terminarea duratei de viata sau la casarea lor, sa le trimiteti catre firma noastra sau centre autorizate, le vom prelua gratuit. Nu aruncati in natura, nici impreuna cu deseurile menajere!   
Impreuna , respectam natura!